Services

Societatea dispune de service profesional în cadrul căreia se desfășoară activități complexe de întreținere, revizii și reparații la toate sculele, echipamentele și utilajele livrate, atât în perioada de garanție, cât și în cea de post garanție.

Personalul nostru vă stă cu placere la dispoziție. Pentru orice produs defect se efectuează o constatare de către personal autorizat,  o estimare de cost a reparației și după primirea acceptului se efectuează reparația. Tehnicianul nostru este instruit permanent de către furnizorii de echipamente și utilaje. Asigurăm service in perioada de garanție și post-garanție pentru toate produsele comercializate, personalul nostru având autorizări specifice de la toți marii producatori de renume precum: Bosch, Makita, Metabo, Pramac, Kaeser, Fiac, Karcher, Telwin, Agt, Honda, Briggs & Stratton, Master, Stihl, Mikasa, Imer, Weber, Kipor, Masalta și mulți alții.

Toate reparațiile se execută folosind doar piese de schimb originale, precum și scule și dispozitive speciale. După efectuarea reparațiilor, produsele sunt verificate și testate folosind dispozitive și testere speciale. Pentru toate reparațiile efectuate, acordam garanție pentru piese și manoperă conform normelor legale.

 Clienților noștri le asigurăm, pe lângă activitatea de reparații în garanție și post garanție, și activitatea de întreținere periodică planificată, în baza unui contract de service și conform specificațiilor prevazute în documentația tehnică a echipamentelor.
Departamentul de service realizează și activitatea de service mobil (pentru generatoare, compresoare, utilaje mari ș.a.). Echipa intervine rapid și eficient pe șantiere, chiar în mijlocul lucrărilor sau la sediul clienților, fie cu programare prealabilă în cazul lucrărilor de mentenanță sau revizii, fie la cerere în cel mai scurt timp posibil în caz de avarie.

X